mobil meny ikon

Kreativum Science Center


Om ni är i Karlshamn tillsammans med familjen är ett besök på Kreativum Science Center ett måste. Anläggningen ligger i Strömmaområdet med närhet till E22:an
och här utlovas riktigt roliga upplevelser för både stora och små. 

Upptäckarcenter

Kreativum Science Center är ett upptäckarcenter för nyfikna i alla åldrar. Ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. 2000 kvm med ett hundratal “prova-på” stationer. Här ryms en mängd olika aktiviteter. I huset finns fem olika upptäckartorg med olika teman. Lös klurigheter ihop eller utmana varandra och få en rolig och kreativ dag tillsammans.

Kreapark – en utomhusoas

På sommaren ska du inte missa att besöka Kreapark. Kreapark är en oas fördelat på en ö och en halvö i Mieån som strömmar på Kreativums baksida. På ön hittar du flera stationer. Här finns busiga fontäner med strålande vatten liksom en flotte där du med hjälp av ett rep drar dig fram genom vattnet. Det finns också en tunnel där du kan krypa över till ön. Här hittar du även Arkimedes skruv, Resonansgungan, en inte-röra-marken-bana och brobygge.

Boka paket

Kreativumpaket på Best Western (i närheten av E22/Kreativum)
Kreativumpaket på Hotel Carlshamn (i centrum)

Mer om Kreativum

Mer information om alla roliga sommaraktiviteter och filmvisningar finns här. Där finns även aktuella öppettider.
Den 18 juni är det Sverigepremiär för en ny animerad film i Kreanova som heter “Det förtrollade korallrevet” och passar från 6 år och uppåt.

Kreativum Science Center
www.kreativum.se
0454-56 39 50
info@kreativum.se