mobil meny ikon

Bra att veta


Karlshamns Turistinformation

Grönvit turistinformation logga

Har du frågor, vill du beställa broschyrer eller vill få tips om fina upplevelser i Karlshamn med omnejd? Kontakta då Karlshamns Turistinformation via telefon, mejl eller chatt. Karlshamns Turistinformation är öppen för besök juni, juli och augusti. Du kan besöka en InfoPoint i Karlshamn året runt som är en enklare turistinformation som tillhandahåller broschyrer, kartor och hjälper till med enklare frågor.

Kontakt

Telefon: 0454-812 03 (måndag-fredag 09.00-15.00)
Epost: turist@karlshamn.se (besvaras dagtid vardagar)
Chatt: Messenger (besvaras dagtid vardagar)
Klicka på den rosa knappen längst ner till höger för att chatta. Vill du inte logga in på Messenger, välj “Fortsätt som gäst”
Adress: Hamngatan 5 (öppet juni, juli och augusti)

Broschyrer

På sidan Broschyrer finns information om olika trycksaker. Du kan kostnadsfritt beställa besökskartan för Karlshamn här.

Sociala medier

Via våra sociala kanaler finns mycket tips och inspiration att få. Vi finns både på Facebook och Instagram.

Vanliga frågor

Här besvarar vi de vanligaste frågorna om Karlshamn. Hittar du inget svar på just din fråga? Kontakta oss via mejl eller telefon. Vi hjälper dig gärna!

InfoPoints

En InfoPoint är en enklare form av turistinformation där du kan få inspiration, tips och svar på vanliga frågor om Karlshamn med omnejd. Framförallt när Karlshamns Turistinformation är stängd för säsongen september till maj. På en InfoPoint finns också broschyrmaterial och kartor. Här hittar du aktuella Infopoints i Karlshamns kommun