mobil meny ikon

Restauranger

Skålar med sallader från en buffé.

Här nedan följer förslag på bra restauranger för grupper som besöker Karlshamn.

&Vin

Lokal mat i modern miljö, viner och destillat från världens alla hörn. En fördrink i vinbaren med passande tilltugg eller en helkväll i restaurangen. Kom och njut av det goda livet där Karlshamn möter havet. Restaurang & Vin är med i White Guide.

Mer information på www.ochvin.se
Kontakt/bokning tel 0454-57 20 40, e-post info@ochvin.se

Ankaret på Best Western

Restaurangen erbjuder råvaror med hög kvalité samt en frukostbuffé som är skapad av Tina Nordström. Alla vardagar serveras en stor lunchbuffé och till middag finns á la carte meny med något för alla smaker.

Mer information på www.bestwesternkarlshamn.se
Kontakt/bokning tel 0454-58 87 00, e-post info@bestwesternkarlshamn.se

Brasserie Fridolf

Brasserie, bar och saluhall, allt under ett och samma tak. I klassisk brasseriemiljö erbjuder restaurangen dig , à la carte, barmeny och after work. I den lilla saluhallen kan du handla ostar, charkuterier, inläggningar och andra delikatesser. Brasserie Fridolf är en riktig mötesplats för vänner och kollegor, för värme och hjärtlighet.

Mer information på www.brasseriefridolf.se
Kontakt/bokning tel 0454-57 28 00, e-post info@brasseriefridolf.se

Eriksberg Vilt & Natur

Ett besök i någon av Eriksbergs restauranger ska erinra en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler. Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer. En av restaurangerna på Eriksberg, Havsörnen, är med i White Guide.

Mer information på www.eriksberg.se
Kontakt/bokning tel 0454-56 43 00, e-post info@eriksberg.se

Carlshamn by the Sea

Trevlig restaurang i anslutning till Hotel Carlshamn, mitt emot kajen där skärgårdsbåten går. Det finns även en härlig uteservering under sommartid.

Kontakt/bokning tel 0454-890 00, e-post restaurang@hotelcarlshamn.se

Wägga Fisk & Delikatesrökeri

Pittoreskt läge med marinutsikt i Väggahamnen med in- och utkommande fritidsbåtar samt fiskebåtar. Här erbjuds fräscha fiskrätter i härlig miljö och i butiken intill finns ett stort urval av rökta, gravade och inlagda fiskprodukter samt en hel del olika såser att köpa. Restaurangen är med i White Guide.

Mer information på www.delikatessrokeriet.se
Kontakt/bokning tel 0454-190 35, 0454-190 85, e-post info@delikatessrokeri.se