mobil meny ikon

Restauranger

Skålar med sallader från en buffé.

Här nedan följer förslag på bra restauranger för grupper som besöker Karlshamn.

&Vin

Lokal mat i modern miljö, viner och destillat från världens alla hörn. En fördrink i vinbaren med passande tilltugg eller en helkväll i restaurangen. Kom och njut av det goda livet där Karlshamn möter havet. Restaurang & Vin är med i White Guide.

Mer information på www.ochvin.se
Kontakt/bokning tel 0454-57 20 40, e-post info@ochvin.se

Best Western

Restaurangen erbjuder råvaror med hög kvalité samt en frukostbuffé som är skapad av Tina Nordström. Alla vardagar serveras en stor lunchbuffé och till middag finns á la carte meny med något för alla smaker.

Mer information på www.bestwesternkarlshamn.se
Kontakt/bokning tel 0454-58 87 00, e-post info@bestwesternkarlshamn.se

Brasseri Fridolf

Brasserie, bar och saluhall, allt under ett och samma tak. I klassisk brasseriemiljö erbjuder restaurangen dig , à la carte, barmeny och after work. I den lilla saluhallen kan du handla ostar, charkuterier, inläggningar och andra delikatesser. Brasserie Fridolf är en riktig mötesplats för vänner och kollegor, för värme och hjärtlighet.

Mer information på www.brasseriefridolf.se
Kontakt/bokning tel 0454-57 28 00, e-post info@brasseriefridolf.se

Eriksberg Vilt & Natur

Ett besök i någon av Eriksbergs restauranger ska erinra en gastronomisk upplevelse för alla sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler. Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer. Restaurangerna på Eriksberg, Visenten och Havsörnen, är med i White Guide.

Mer information på www.eriksberg.se
Kontakt/bokning tel 0454-56 43 00, e-post info@eriksberg.se

Gourmet Grön

Detta är bufférestaurangen som vunnit flera fina priser och bland annat blivit utnämnd till en av de hundra bästa restaurangerna i Sverige. Restaurangen är belägen på Östra Piren. Stort urval av vegetarisk mat och varmrätter.

Mer information på www.gourmetgron.se
Kontakt/bokning tel 0454-164 40, e-post karlshamn@gourmetgron.se

Carlshamn by the Sea

Trevlig restaurang i anslutning till Hotel Carlshamn, mitt emot kajen där skärgårdsbåten går. Det finns även en härlig uteservering under sommartid.

Kontakt/bokning tel 0454-890 00, e-post restaurang@hotelcarlshamn.se

Kronolaxen

Vid Kungforsen i Mörrum och mitt i ett av världens bästa sportfiskevatten ligger restaurang Kronolaxen. Här kan du njuta av god mat, dryck och fin natur.

Mer information på www.kronolaxen.se
Kontakt/bokning tel 0454-513 31, e-post Boka@kronolaxen.se

Rustik Kök & Bar

Rustik Kök & Bar vill sprida sin kärlek till mat och dryck på ett okomplicerat sätt. På Rustik kan du slå sig ner med en cocktail i loungen såväl som att njuta av en helkväll med 3-rätters middag och utvalda viner i restaurangen. Välkomna till denna trivsamma miljö där glädje genomsyrar deras personal och passion för mat och dryck lyser igenom.

Mer information på www.rustik.se
Kontakt/bokning tel 0454-845 35, e-post info@rustik.se

Wägga Fisk & Delikatesrökeri

Pittoreskt läge med marinutsikt i Väggahamnen med in- och utkommande fritidsbåtar samt fiskebåtar. Här erbjuds fräscha fiskrätter i härlig miljö och i butiken intill finns ett stort urval av rökta, gravade och inlagda fiskprodukter samt en hel del olika såser att köpa. Restaurangen är med i White Guide.

Mer information på www.delikatessrokeriet.se
Kontakt/bokning tel 0454-190 35, 0454-190 85, e-post info@delikatessrokeri.se