mobil meny ikon

Tipsa om evenemang


Planerar du för en kommande konsert, utställning, show eller annat evenemang i Karlshamn? Då har du hamnat helt rätt. Här kan arrangörer och föreningar kostnadsfritt anmäla sina evenemang. En förutsättning är att arrangemanget äger rum i Karlshamns kommun och riktar sig till allmänheten (kommuninvånare och besökare). Evenemanget visas i kalendern på visitkarlshamn.se, och även på visitblekinge.se om det är ett större evenemang. Vi förbehåller oss rätten att omformulera och/eller radera inkomna förslag. Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna.

Att tänka på innan du anmäler ditt evenemang

Beskrivning
Skriv en informativ och inspirerande text om ditt evenemang med en tydlig rubrik.

Bild
Du behöver bifoga en bild till ditt evenemang. Se till att bilden är relevant för evenemanget och har bra upplösning. Bildstorleken ska vara cirka 1 MB. Tänk på rättigheter, du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp med evenemanget. Det är du som arrangör som ansvarar för att du har rätt att använda bilden. Tänk även på GDPR, dvs att personerna på bilden måste ha godkänt bilden före publicering. Undvik helst bilder med text på.

Inställt eller ändrat evenemang?
Om ditt evenemang ställs in eller ändras är det viktigt att du som arrangör meddelar oss, så att vi kan ändra informationen.