mobil meny ikon

Buss

Ta dig enkelt runt i Karlshamns kommun med lokalbussar eller åk till och från olika städer med buss. Via Blekingetrafikens hemsida finns till exempel aktuella tidtabeller för bussar i Blekinge.

Blekingetrafiken

Busstrafik i hela Blekinge län samt Kalmar och Växjö.
Blekingetrafikens hemsida, tel 0455-569 00

Snälltåget

Det finns en direktbuss mellan Karlshamn och Alvesta om man vill ta Snälltåget till Stockholm. För aktuell tidtabell, se hemsida.

Östersjöfestivalen – extrabussar

Under vecka 29 (Östersjöfestivalen) är Karlshamns innerstad stängd för trafik och extra bussar är insatta för alla besökare. Hitta tidtabellerna för samtliga turer på Blekingetrafikens sida.

Sweden Rock Festival transferbussar 2022

Bussföretaget Nobina ansvarar för pendlarbussarna mellan festivalområdet och närliggande orter under 2022.
Linje 1 Kolleviks Camping – Karlshamn – Sweden Rock

Mer information finns på Sweden Rock. Du kan förköpa bussbiljetter för linje 1 via Billetto.

Bussarmband
Behöver du pendla alla fyra festivaldagarna, är det värt för dig att köpa ett bussarmband. På så sätt kan du åka fram och tillbaka inom din zon hur många gånger du önskar utan att behöva tänka på biljetter.

Om du beställer ett bussarmband, skriver du ut bekräftelsen och tar med dig den. Första resan ut till Sweden Rock får du åka mot uppvisande av biljettbekräftelsen för armbandet. Sedan byter du in bekräftelsen mot ett fysiskt armband i Sweden Rocks vanliga biljettombyte eller VIP-ackreditering (om du har VIP-festivalbiljett) på plats på festivalområdet.
Du kan köpa ett bussarmband via Ticketmaster.