mobil meny ikon

Färja till Klaipeda

Res med DFDS från Stillerydshamnen i Karlshamn till Litauens tredje största stad – Klaipeda. Klaipeda är en charmig hamnstad med pittoreska omgivningar och en färgstark blandning av konst och kultur.

Fartyg mellan Karlshamn och Klaipeda avgår varje dag i båda riktningarna och är den perfekta länken mellan Skandinavien och Baltikum. Går du ombord på kvällen kan du njuta av en god middag till sjöss. En god natts sömn och så är du framme nästa morgon, utvilad och klar för nästa etapp av din resa.

DFDS har två nybyggda fartyg Luna Seaways och Aura Seaways som började gå i trafik våren 2022.
Ombord erbjuds mycket bra komfort för alla resenärer. Standardhytterna har allt som man behöver för en kvalitetsvila, samtidigt som premiumhytterna har komforthöjande inredning som dubbelsäng, TV och minibar.

Färjan avgår från Stillerydshamnen i Karlshamn alla dagar i veckan och överfarten tar cirka 13 timmar. Check-in öppnar 3 timmar innan avgång och stänger 1,5 timme före avgång. Ombord på färjan finns á la carte-restaurang, buffé-restaurang, barer, caféer, barnavdelning och shop.

Du tar dig enkelt till och från färjeterminalen i Stilleryd med busslinje nr 5. Busstidtabellen är anpassad för att passa DFDS tidtabell och resan tar cirka 8-10 minuter. Tidtabell gäller från 17 juni till 11 augusti 2024, se tidtabell här.

Se länk nedan till DFDS Seaways för mer information om färjorna och aktuella tidtabeller. Om det spännande resmålet Klaipeda kan du läsa här.

Information / bokning

Telefon 0454-336 80
Epost pax@dfds.com
Hemsida DFDS Seaways

Erbjudande!

Minikryssning Karlshamn-Klaipeda